HOUDOE EN BEDANKT

TRAVEL

JSJB 728x90 Content

travel, reis, wereldreis, reizen, workout, gym, lifestyle

Op 27 december 2016 om 17:00 uur gebeurt het toch echt. Wannnnnt op dat moment is het, na heel vaak gezegd te hebben “Waah dit wordt echt zó vet!”, eindelijk zo ver. Dan stap ik, als we geen vertraging hebben, samen met m’n fantastische vriendje in het vliegtuig. Wij gaan namelijk zes maanden op wereldreis!

Wereldreis, jij?

Wow, WAT!? Ja echt waar lieve mensen, op wereldreis. Wij gaan de uitdaging en het avontuur aan en schuiven de vele excuses aan de kant. Deze excuses komen trouwens vaak voort uit onzekerheid, maar hoe zeker zijn we nu eigenlijk in ons leven? Later spijt krijgen en denken ‘wat als…’. Dat gaat mij mooi niet gebeuren. Ik ben op een punt beland waarin ik gelukkig ben met mijn leven en met de keuzes die ik maak. Ik ontdek steeds weer meer en ik kan niet wachten om hierin nog een stapje verder te gaan. Een reis als deze lijkt me daarvoor de perfecte gelegenheid en wat is er leuker dan dit samen met je soulmate te kunnen ervaren?

Woar goade op af?

“En waar gaat die reis dan naartoe?”, hoor ik je denken. We starten in Zuidoost-Azië, gaan vervolgens gaan we naar Australië en eindigen in Nieuw-Zeeland. Dat is in ieder geval de planning, maar zoals veel van jullie zullen begrijpen ligt de route totaal niet vast. Gewoon hupsakee, backpack op de rug en gaan met die banaan. Zes maanden alleen maar dingen doen waar we zin in hebben. Af en toe dingen juist niet doen en de tijd nemen om te genieten van de vele indrukken. Want reisjes heb ik redelijk wat gemaakt in mijn leven, maar een van dit kaliber staat er nog niet tussen. Tijd om die maar eens toe te voegen aan m’n lijstje. Klinkt lekker nuchter hè? Als rasechte Brabander ben ik dat eigenlijk ook wel besef ik nu ik dit zo schrijf. We pakken onze tas in, stappen in een vliegtuig en we zien wel waar we belanden. Mochten we per ongeluk op de verkeerde plek terecht komen, dan is daar ook vast en zeker iets prachtigs te zien. Waar we ook zijn, we zullen overweldigd worden, mooie dingen zien, prachtige momenten gaan beleven en bijzondere mensen leren kennen. En daarbij, niet te vergeten, elkaar nog veel beter leren kennen. Ik kan niet wachten! Ook ben ik heel benieuwd hoe creatief we zijn wat onze fitte levensstijl betreft. Een work-out in het hostel, een urenlange hike of een zweetsessie op het strand, we weten er vast en zeker iets op te verzinnen.
travel, worldtrip. thailand, lifestyle, workout, gym

Things to do

Voordat het zo ver is moet er natuurlijk nog van alles geregeld worden. En eerlijk is eerlijk dat ik daar veel minder zin in heb. Vaccinaties, jakkes! Verzekeringen en visums regelen, jakkes! Spullen aanschaffen die we denken nodig te hebben en die we waarschijnlijk helemaaaal niet nodig hebben, jakkes! Maar hee, aan het einde van de voorbereidingen wacht een heel mooi doel op ons. En ik zeg jullie: ik heb er zó mega veel zin in! Ik kan mezelf nu dan ook al helemaal gek maken. Zo spendeer ik soms uren met het lezen van blogs over reizen en inmiddels volg ik via Instagram in plaats van 100% trainings- en foodpagina’s, nu ook leuke travelquotes, backpackers en reisbloggers. Nu ben ik al een behoorlijk ongeduldig typetje en dit soort foto’s maken het wachten soms bijna ondraaglijk.. Oké, dat is een beetje overdreven, maar ik kan mezelf op sommige dagen in mijn enthousiasme behoorlijk gek maken :D.

Dan nu de oproep die ik bij deze graag aan jullie wil doen is hieronder in de comments alle leuke verhalen, goede tips en puntjes waar we rekening mee moeten houden te droppen. Yes please, kom maar door met die informatie jongens. Thanks already! En voor nu, ga ik weer lekker verder dromen over onze fantastische reis.

At the beach life is different. Time doesn’t move hour to hour, but mood to moment.

We live by the currents, plan by the tides and follow the sun.

 

WANDERLUST

 

Liefs XM
#wanderlust

ps: don’t forget to use #xmariekie on your Instagram posts

Accessories female NL 051216 - 310317 728x90

0 reactie

 1. Joshka 7 augustus 2016 Antwoord

  Gaaf Marieke!! Jullie zullen het vast geweldig gaan hebben samen en stiekem ben ik heel jaloers!! Succes met de voorbereidingen 😎grtz

  • Auteur
   Marieke van Loon 28 augustus 2016 Antwoord

   Dankjewel Joshka! Wat lief :)

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*