BALI: DE LAATSTE WEEK VAN ONZE GEWELDIGE REIS

TRAVEL

JSJB 728x90 Content

Bali, Canggu, Uluwatu, wereldreis, reizen, rondreis, backpacken, vakantie, zomer, zon, oldmans, deus

Terwijl ik deze blog schrijf is het 22 juni 2017 en daarmee gaat de laatste week van onze reis in. Zes maanden waarin we zo onwijs veel hebben kunnen en mogen zien zijn voorbij gevlogen, maar voordat we naar huis gaan, gaan we eerst nog keihard genieten van onze laatste week in Bali!

Hello Uluwatu

Na een dag vol wachten en reizen komen we in de avond in Uluwatu aan. Ik ben bloed chagrijnig en daar is Kevin de dupe van, sorry schatje! De volgende morgen staan er twee scooters klaar en ik kruip weer veilig achterop. Deze keer niet bij Kevin, maar bij Kimmie, die als perfecte chauf aan de linkse kant van de weg door de straten van Bali scheurt. Na het bezoeken van de eerste paar strandjes hebben we honger gekregen en even later zitten we aan een heerlijk en mega uitgebreid ontbijt bij Bukit Café. Denk aan een mango smoothiebowl, pannenkoekjes, toast met avocado, courgette-koekjes met gepocheerd ei en pesto en een BLT-bagel. Zo onwijs lekker!

Stranden verkennen

Zodra de buikjes vol zitten scooteren we vrolijk naar de volgende stop: Dream Beach. De golven zijn hier mega hoog, de hoogste die we in Bali gezien hebben, en we vermaken onszelf er uren mee. Springen, duiken, peddelen en noem het maar op. Het gaat er wel wild aan toe: ik schaaf over de grond, Kim stoot haar teentje maar speelt vrolijk door en Kevin? Die vermaakt zich prima met bikini’s die na elke golf ergens aan ons lichaam bungelen. Maar waar? Dat is steeds weer de vraag. We lachen, gieren en brullen en zo vliegt de tijd om.

Op naar Canggu

Na een rustige avond vertrekken we de volgende morgen naar Canggu. Kevin is helaas niet helemaal fit, dus ons bezoekje aan Betelnut Café moet hij missen. Kim en ik besluiten er een chill dagje van te maken en hangen wat rond bij Old Man’s en bij Deus Ex Machina. In de avond frissen we onszelf op en is het tijd voor een girlsnight! Eerst zitten we gezellig bij Old Man’s te borrelen en als even later de livemuziek begint, raakt de dansvloer snel vol. Een paar meter verderop is het strand en even later staan we met onze voetjes in het zand te dansen. Voordat we er erg in hebben… Is het 04:00!

Bali I LOVE YOU

Enigszins brak worden we wakker en de rest van de dag voeren we niet veel uit. Relaxen en bijkomen staan op planning! Wat wil je op zo’n moment nog meer dan op een zitzak ploffen, een wafel met Nutella en salted caramel eten en naar livemuziek luisteren? De volgende twee dagen doen we lekker lui, eten we lekker en genieten voor het laatst van Kim haar gezelschap. Zij gaat namelijk alvast terug naar Nederland, zodat Kevin en ik dit GEWELDIGE halfjaar samen kunnen afsluiten. Zo gek dat het al voorbij is, ik zou nog wel even in Bali willen blijven… Zodra we thuis zijn, zal ik wat informatieve blogposts schrijven met tips over het plannen van een grote reis, hotspots en veel meer!

Tot over een paar dagen lieve mensen!

Liefs XM
#bali

ps: neem je even een kijkje op mijn pagina via Facebook & Instagram? // xmariekie

Sport

1 commentaar

  1. Ana Rita 28 juni 2017 Antwoord

    Leuk! Ik kijk uit naar al jouw tips :)

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*