VIJF NADELEN VOOR EEN SPORTY SPICE

TRAINING

JSJB 728x90 Content

sporty spice, legging, training, train, fit, fitness, lifestyle, me, tight, girl, workout, pbp, bbg, kayla, sweater

Of je honderd jaar geleden nu Baby Spice, Posh Spice of Sporty Spice was tijdens het verkleedpartijtje bij je oudere nicht, alle vijf de meiden waren helemaal te gek. Ik wil toch graag blijven hangen bij Sporty Spice, want er zitten zeker wel wat nadeeltjes aan de zogenaamde sportieve levensstijl. Nou ja, nadeeltjes, misschien kan ik het beter frustrerende of irritante bijzaken noemen. Maar zoals met alles in het leven leer je ook daarmee omgaan. Je accepteert het en gaat er lekker mee door. Want je doet en je houdt het vol, omdat jij het leuk vindt. Meer is er niet nodig toch?

1. Fitgirl

Kijk, ik gebruik deze hashtag omdat ‘ie bij 13.364.619 Instagram berichten is geplaatst. Dit betekent dat mensen er vaak op kijken en dit heeft als direct gevolg dat het gebruiken van deze hashtag goed is voor mijn Instagram kijkcijfers. Dus nee: het is niet grappig als jij met je grote mond ‘Heeeeeeeeeee fitgirl’ over straat roept als ik voorbij loop. Het is ronduit irritant (en oké,  toch wel een beetje grappig). Maar probeer ook eens na te denken over het waarom. Waarom zou iemand #fitgirl gebruiken? Puur en alleen omdat diegene denkt een fitgirl te zijn? Wat is überhaupt een fitgirl? Daar zal ik niet nog een keer over uitwijken, dat kun je lezen in deze eerder geschreven blog. Ohja, jij zou na gaan denken over waarom iemand de hashtag gebruikt. Ik geef je een tip: kijk eens vanuit je commerciële bril. Wellicht hebben we dan de volgende keer een leuker gesprek, you know, van ondernemer tot ondernemer.

2. Healthy

Er zijn mensen die kijken alsof ze water zien branden als ze me een pizza zien eten of als ik op een feestje sta te dansen met een alcoholisch drankje in mijn hand. ‘Mag jij dat wel hebben?’ is vaak genoeg naar mijn hoofd geslingerd. Laten we het erop houden dat ik een mens ben net als jij en alle anderen op deze aardbol. Ik eet, drink, slaap, sport, dans, feest en doe alle andere doodnormale dingen die jij doet ook gewoon. Wel is het zo dat ik me er prettig bij voel soms een keuze te maken wat voeding betreft die voor jou misschien nog niet bekend is. Dat kan en dat is geen probleem. Wil je er echt graag meer over weten, stel me dan gerust de open vraag. Ik vertel je er dan met liefde en plezier meer over. Maar dan moet je het wel oprecht menen, dat hoort bij de deal.

 3. Team no boobs

Tja, je ziet ze gewoon met de noorderzon verdwijnen. Boem! Pats! Doei tietjes, het was leuk jullie gekend te hebben. Maar goed, langzamerhand verdwijnt ook het welbekende vetrandje onder de navel. Voor wat hoort wat, dus je hoort mij niet klagen. Dus jep: ik behoor officieel in team no boob. Misschien kan ik die hashtag tegenwoordig wel toevoegen aan mijn Instagram-posts. Een voordeel is dat je billies goed te trainen zijn, dus ik probeer maar wat te compenseren. En mocht je hulp nodig hebben, koop dan gewoon de liftende legging van Casall (daarover later meer).

4. Ranzig haar

Ja serieus. Ik ga mijn haren dus écht niet elke dag wassen. Droogshampoo in bruin haar is ook niet echt een optie, wannnnnnnnnt witte schilfers in mijn donkere bos haren is totaal niet charmant. Dan kies ik toch maar voor losse haartjes op dag een en een heerlijke hoge knot op dag twee. Niets aan te doen… Mocht jij de oplossing hebben, laat het me dan als-je-blieft weten.

5. Levensgevaarlijke oordopjes

Zoals je inmiddels wel weet ben ik mega onhandig. Probeer jezelf eens visueel in te stellen en zie een Ipod voor je. Lukt dat? Bedenk je dan eens dat die snoer elke dag in de knoop zit en zich tijdens alle vreemde fitnessoefeningen op allerlei vreemde plaatsen bevindt. Dat is irritant toch? Gelukkig zijn de mensen van Sudio Sweden zo lief om me draadloze oordopjes toe te sturen. Dat gaat in ieder geval een stuk beter. Wil je deze ook, bestel ze dan snel via deze link en krijg 15% korting via de code xmariekie15. Scheelt weer een Sporty Spice irritatie toch?

Tips or tricks?

Herken jij deze Sporty Spice problems? Of heb je zelf nog wat extra issues toe te voegen? Ik hoor het graag in de reacties en ben heel benieuwd waar jij tegenaan loopt. Samen staan we sterk, fijne dag leukerds!

Liefs XM
#sportyspice

ps: neem je even een kijkje op mijn pagina via Facebook & Instagram? // xmariekie

 

 

Dames boss 728x90

0 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*