XMARIEKIE EN LAURAVDW BUNDELEN HUN KRACHTEN

LIFESTYLE

lauravdw, xmariekie, food, lifestyle, training, travel, girls, happy. smile, workout, foodpic, breakfast, lunch, snack, dinner

Hoi lieve lezers! Wat leuk dat jullie mijn allereerste blog lezen voor xmariekie. In deze blog zal ik jullie kort vertellen wie ik ben, wat ik precies ga doen voor xmariekie en hoe ik met Marieke in contact ben gekomen. Zijn jullie er klaar voor om meer over mij te weten te komen?

Even voorstellen…

Mijn naam is Laura, ik ben 21 jaar, woon in Ridderkerk (een dorpje vlakbij Rotterdam) en ik maak graag foto’s van eten. Maar dat was jullie misschien al opgevallen na een bezoekje op mijn Instagram pagina. Op mijn pagina deel ik vooral gezonde inspiratie voor elke dag. Hoe simpeler hoe beter, maar het moet er wel altijd als een feestje uit zien. En wat vooral belangrijk is: het moet niet te veel tijd kosten. We zijn allemaal druk en willen na een lange werk- of schooldag ook nog naar de sportschool gaan, onze sociale contacten onderhouden of gewoon even lekker op de bank zitten.

Brutale vraag van Marieke

Ongeveer twee weken geleden kreeg ik een berichtje van Marieke. ‘Laura, mag ik je een brutale vraag stellen?’. Er gingen heel erg veel gedachtes door mijn hoofd op dat moment en ik was vooral aan het nadenken over wat voor brutale vraag dat dan kon zijn? ‘Lijkt het je misschien leuk om gastblogger te worden op mijn page?’. Hier hoefde ik geen seconde over na te denken, ik sprong gelijk op (in mijn roze badjas met hartjes zoals Marieke al aangaf in haar blog). Mega enthousiast reageerde ik dat het mij heel erg leuk lijkt om voor xmariekie te gaan bloggen.

Hoe nu verder?

Een week later zaten we samen aan een kop thee met een heerlijk stuk bananenbrood onze ideetjes uit te wisselen. Het was meteen heel gezellig en het voelde alsof ik Marieke al véél langer kende dan net een paar minuten. En nu… schrijf ik mijn allereerste blog voor xmariekie. Wie had dat ooit gedacht? Ik kan niet wachten om mijn heerlijke ontbijtjes, tussendoortjes en nog zoveel meer met jullie te delen. En jullie allemaal te inspireren dat gezond eten écht niet saai en moeilijk hoeft te zijn. Tot snel!

Liefs Laura
#girlboss

ps: vergeten jullie geen kijkje te nemen op mijn Instagram pagina?

 

 

0 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*