MIJN SUMMERSHOES-WISHLIST VAN OTTO

LIFESTYLE

GEK OP SCHOENEN! Herken je dat? Dat je echt totaal niets nodig hebt, maar je toch urenlang spendeert aan het scrollen door alle webshops die je maar kunt bedenken? Zo kwam ik deze week weer eens op de site van OTTO terecht en ik heb een lijstje gemaakt met de items die door mijn hoofd blijven spoken. Help jij me mee? Kopen of niet kopen…

 

Schoenen shoppen bij Otto

Serieus, ik denk oprecht dat het een verslaving is. Of een liefde. De liefde voor shoppen! Deze keer ben ik beland op de schoenenafdeling van OTTO en ik heb een wishlist hoor:

Sneakers
Met sneakers heb ik een beetje een haat-liefde-verhouding. Ik vind het supertof, maar bij mezelf? Ik weet het niet, vaak denk ik dan: hmm het staat bij andere mensen leuker dan bij mij. Het ligt denk ik aan het feit dat ik maar 1,63m ben en daardoor toch graag hakken draag om er wat langer uit te zien. Maarja, sneakers zijn wel gaaf en ik blijf het gewoon proberen! Voor het voorjaar en de zomer springen deze er voor mij uit. De witte Reebokjes omdat ik die al heeeel lang wil en de roze vansjes omdat ze zo lekker roze en zomers zijn:

Laarsjes
Stoere laarsjes, bikerboots en alle soortgelijke boots blijven wat mij betreft gewoon. Met het festivalseizoen draag je deze stoere exemplaren onder een spijkershort met een tof shirt en je bent klaar om te gaan. Of je doet ze aan onder een leren rokje met een oversized sweater voor een stoere look. Ik vind het gaaf en deze exemplaren zijn echt top:

Vind jij deze items net zo gaaf als ik? En denk je dat ik mezelf in bedwang kan houden hi-hi?

Liefs XM
#otto

1 commentaar

  1. Eric 9 maart 2018 Antwoord

    Wees niet te onzeker, want het zal je allemaal prachtig staan. Je hebt sowieso goede en mooie benen voor hakken, maar platte schoenen ook.

    Draag alles met trots en dat straal je dan ook uit. Wordt de ster van elke kamer.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*