WELKE BADKLEDING PAST BIJ JOUW FIGUUR?

LIFESTYLE

OTTO, bikini, badpak, badmode, influencer, xmariekie, figuur, prachtig, je bent mooi

Je kent het wel, op het model ziet het er fantastisch uit, maar zodra jij de badkleding uit de verpakking haalt en het aantrekt denk je hmm… lijkt niet echt op het plaatje. En dat is ook logisch, want iedereen heeft een ander lichaam en bij ieder lichaam staat iets anders geweldig. Daarom deel ik vandaar mijn tips met badkleding die het beste bij jóuw figuur past! De badkleding die ik als voorbeeld geef van zijn OTTO, als je op de link klinkt dan kun je deze direct shoppen.

 

Let op: de badkleding op de foto vind ik passen bij het genoemde figuur, maar dit wil niet zeggen dat het model op de foto dit figuur heeft.

 

De peer

Je bent een zogenoemde ‘peer’ wanneer de onderkant van je lichaam breder is dan de bovenkant. Lees: smalle schouders en een slanke taille in combinatie met brede heupen en volle benen. Voor de peren is het advies op de aandacht van de heupen af te leiden en vooral de nadruk op het bovenlichaam te leggen. Zo kun je een bandeau bikini dragen om je schouders breder te laten lijken of voor een drukke print met felle kleurtjes gaan om de aandacht op je bovenlichaam te vestigen. Ga je even een hapje of een drankje halen en moet je over het strand paraderen? Dan sla je toch lekker snel een pareo om! Alles is oké, zolang jij jezelf er maar prettig bij voelt.

OTTO, bikini, badpak, badmode, influencer, xmariekie, figuur, prachtig, je bent mooi

 

De appel

Wanneer ben je een appel? Nou, dan heb je prachtige dunne benen en daarbij een wat korter en voller bovenlichaam. Denk aan grote borsten, brede schouders en weinig taille. Wat trek je dan aan? Een wat hoger boekje of een prachtig gedetailleerd badpak past perfect bij jouw figuur. Trek de aandacht met de mooie details, maak jezelf optisch langer door verticale strepen en als je jezelf er prettig bij voelt kun je voor extra versteviging rondom het borstgedeelte kiezen. En over die borsten gesproken, die mogen best gezien worden wat bij betreft!

OTTO, bikini, badpak, badmode, influencer, xmariekie, figuur, prachtig, je bent mooi

 

De zandloper

Dan de zandloper, een prachtig vrouwelijk figuur als je het mij vraagt: smalle taille, bredere heupen, flinke schouders. Als zandloper is het mooi om je taille te accentueren door middel van een haltertop. Wat grotere borsten? Dan kun je een haltertop nemen met een beugel of een bikinitop met rechte bandjes en een stevige beugel. Een top in een effen kleur zorgt ervoor dat de top wat kleiner lijkt, je kunt het dan opleuken met mooie accessoires! Beter doe je geen enorm groot broekje aan, want hiermee leg je op een negatieve manier de nadruk op jouw bilpartij. Die mag gezien worden, show gerust wat meer huid!

OTTO, bikini, badpak, badmode, influencer, xmariekie, figuur, prachtig, je bent mooi

 

De atleet

Je bent een zogenoemde ‘atleet’ wanneer je smal gebouwd bent, weinig taille en weinig rondingen hebt. De boven- en onderkant van je lichaam zijn een soort van gelijk aan elkaar. Wanneer je behoefte hebt aan het creëren van wat meer vorm in je figuur, dan kun je kiezen voor opvallende bikini’s. Denk aan ruches, franjes of drukke prints. Ook kun je natuurlijk gaan voor een pads in je bikini of voor een push-up top. Doe waar jij jezelf goed bij voelt! Horizontale strepen doen optisch vergoten, dus dat kan ook werken voor je. Wat broekje betreft kun je vorm faken door een broekje met strikjes te kiezen. Fake the curve.

OTTO, bikini, badpak, badmode, influencer, xmariekie, figuur, prachtig, je bent mooi

 

De omgekeerde driehoek

Last but not least: de omgekeerde driehoek. Watte? Ja, het wordt echt zo genoemd. Bij dit figuur zijn je schouders breder dan je heupen, heb je prachtige volle borsten en smalle heupen. Trek de aandacht naar je onderlichaam om je figuur in balans te brengen. Denk aan broekjes met felle kleuren, franjes en strikjes. Ook zal een top met goede ondersteuning voor extra comfort zorgen, een goede beugel is daarom essentieel.

OTTO, bikini, badpak, badmode, influencer, xmariekie, figuur, prachtig, je bent mooi

In welk type figuur herken jij jezelf?

Liefs XM
#bikini

0 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*