EEN VLOERKLEED VOOR EEN SFEERVOL HUIS

LIFESTYLE

vloerkleden, kast, kledingkast, interieur, woonkamer, slaapkamer, sfeervol, sfeer, wonen, OTTO

De Corona-crisis zorgt ervoor dat ik zin krijg om het hele huis op stelten te zetten. Een andere kleur op de muren, nieuwe meubels, andere accessoires en noem het maar op. Vandaag deel ik mijn inspiratie voor een nieuw vloerkleed met je. Wie weet krijg jij hierdoor ook zin om in huis te gaan rommelen!

 

Vloerkleed

Een vloerkleed kan verschillende functies hebben in een ruimte. Zo zorgt ons hoogpolig vloerkleed bij de bank voor sfeer en warmte, een knusse uitstraling vind ik daar erg belangrijk. Maar het vloerkleed wat in de kamer die ik nu ga veranderen neer ga leggen, dat moet een echte eyecatcher worden. Een modern vloerkleed met een print zoals je op de foto’s in dit artikel zit is waar ik aan zit te denken. Alle vloerkleden zijn van OTTO en zijn in verschillende maten verkrijgbaar.

Ik twijfel nog of ik in de kamer die ik als eerste aan ga pakken ook een kledingkast zet. Eigenlijk vind ik het zonde van de ruimte, maar een beetje extra plek voor de berg kleding is nooit verkeerd hihi. Nadat ik het kleed uit heb gekozen ga ik daarmee aan de slag. Eerst goed afwegen of ik deze écht nodig heb.

vloerkleden, kast, kledingkast, interieur, woonkamer, slaapkamer, sfeervol, sfeer, wonen, OTTOvloerkleden, kast, kledingkast, interieur, woonkamer, slaapkamer, sfeervol, sfeer, wonen, OTTO

vloerkleden, kast, kledingkast, interieur, woonkamer, slaapkamer, sfeervol, sfeer, wonen, OTTOvloerkleden, kast, kledingkast, interieur, woonkamer, slaapkamer, sfeervol, sfeer, wonen, OTTOHeb jij ook een vloerkleed in huis?

Liefs Marieke
#vloerkleed

volg me door HIER te klikken

0 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*