SIZE ZERO, DE NIEUWSTE TEL SELL UITVINDING OF MEER DAN DAT?

LIFESTYLE

sizezero, girl, meisje, afvallen, food, training, lifestyle, travel, workout, gym, tan, beach, happy, fun

Op Instagram zie ik de naam voor de eerste keer voorbij komen: Size Zero. Ik zie natuurlijk alleen wat ik wil zien: centimeters kwijtraken, strakker worden of snel en moeiteloos een maatje minder. Hmm, ik geloof het eigenlijk niet. Dat is niet waar. Ik geloof het helemaal niet! Toch ben ik getriggerd, ik wil meer weten. Ik besluit mijn stoute schoenen aan te trekken en ga, nieuwsgierig als ik ben, op onderzoek uit. Size Zero, wie of wat ben jij?

Size Zero

Op de website van Size Zero ga ik op jacht naar meer informatie. Een maatje minder, hoe dan? Ik zie dat er wordt gewerkt met een apparaat, de Easy Shape Trainer, wat zorgt voor figuurcorrectie en spieropbouw. Weer schiet diezelfde vraag door mijn hoofd. Hoe dan? Het apparaat geeft lichaamseigen trillingen af welke zorgen voor spierstimulatie. Je spiervezels worden hierdoor geactiveerd, zelfs meer dan wat met normale sportieve activiteiten mogelijk zou zijn. Cijfermatig, zo zegt Size Zero, zorgt het apparaat voor een verhoging van je spiergebruik naar 90% ten opzichte van de normale 30%. Hoe dan?

JA! Hoe dan?!

Zou er echt een apparaat bestaan wat zorgt voor direct waarneembare en meetbare resultaten? Ik ben nogal sceptisch, ik geloof niet wat er op het te felle beeldscherm voor mijn neusje staat. Of beter gezegd neus, want die is nogal flink, dat ter zijde. Zonder na te denken log ik in op mijn e-mailaccount en stuur ik een mail naar Size Zero Eindhoven. Binnen no-time ontvang ik een reactie van Vanessa, ze geeft aan ‘at the moment’ nogal druk te zijn en belooft later contact met me op te nemen. Voordat ik het in de gaten heb, hangt de vlotte Utrechtse al aan de lijn en zo staat de afspraak voor een week later gepland. Waar ga ik in hemelsnaam aan beginnen?

Werkwijze

Natuurlijk heeft Vanessa me kort uitgelegd wat de werkwijze van Size Zero is. Tijdens de eerste afspraak wordt je gemeten, gezamenlijk wordt het streefgewicht en het doel van de behandeling bepaald. Je kunt zelf aangeven wat je probleemzones zijn, zodat daar extra op gefocust kan worden. Vervolgens worden je gewicht en je omvangmaten ingevoerd in de Easy Shape Trainer. Deze scant het lichaam op spiermassa, vetpercentage en vochtpercentage, waaruit een advies volgt wat bestaat uit een type behandelprogramma met een benodigd aantal behandelingen. Er vinden natuurlijk regelmatig metingen plaats, want kleine verschillen zie je niet meteen, maar zorgen uiteindelijk voor grootse resultaten.

Easy Shape Trainer

Wat doet dat apparaat dan precies? Nou, hier komt ie:
~ vetcellen worden afgebroken en afgevoerd
~ spieren worden gestimuleerd en versterkt
~ cellulitis neemt af

Het algemene advies van Size Zero is om gedurende minimaal vier weken twee maal per week een behandeling te ondergaan. Op deze manier kan er maximaal resultaat behaald worden. Na deze vier weken kan overgestapt worden naar een onderhoudsprogramma wat uiteraard ook voordeliger is.

Oefentraject Size Zero Eindhoven

Een maatje minder vind ik zeker niet nodig, maar iets uittesten doe ik maar al te graag. Zeker nu ik heb gehoord dat het apparaat kan zorgen van afname van cellulitis. Weet je nog, een van mijn vorige blogs over de haat-liefdeverhouding met mijn sinaasappelbenen? Dus ik stap weer in mijn geliefde Twingootje en ditmaal vertrek ik richting Eindhoven. Eenmaal aangekomen wordt de deur geopend en kijk ik in de grote bruine ogen van de prachtige @vannesje_. Jezus Christus, wat is ze mooi! Na een tijdje gekletst te hebben bedenkt Vanessa zich dat ik na een intake-behandeling van anderhalf uur weinig feeling kan krijgen bij het Size Zero-traject. Ze is zo lief om me een tien-ritten-kaart aan te bieden, zodat ik écht zelf kan ervaren wat Size Zero nu is! Na het formele gedeelte is het tijd om in de stoel te kruipen…

Levende vibrator

Pakkende titel he?! Maar zonder grapjes, zo voelde ik me serieus toen alle pads op mijn lichaam tegelijkertijd gingen trillen. Het werkt namelijk zo: de pads worden ingesmeerd met een gel (glijmiddel look-a-like om in de juiste context te blijven) en worden daarna onder een band geschoven. In mijn geval zit er een grote band rondom het lage gedeelte van mijn buik, een grote band rondom mijn billen en bovenbenen en twee kleinere banden los rondom mijn bovenbenen. Wanneer Vanessa alle pads heeft geplaatst, meet ze per set welke frequentie ik aan kan. Zodra alle setjes zijn ingesteld, drukt ze op de startknop en begint het programma zijn werk te doen. Pads gaan aan en uit in verschillende samenstellingen, maar… Vervolgens… Gaan alle pads tegelijktijdig aan. Ik lijk wel een epileptische aanval te krijgen! Oeps, toch ietsje zachter dan maar.

Trillingen

Dus zo lig ik nu regelmatig een uurtje te trillen. Want weet je: iedere dag hebben we te maken met trillingen. Of het nu gaat om praten, autorijden, muziek en ga zo maar door, het zijn allemaal trillingen. De Easy Shape Trainer brengt via lichaamseigen trillingen vetophopingen in het lichaam in trilling. Hierdoor laten deze deeltjes los en breken ze als het ware af. Via de lymfebanen en via vocht worden de deeltjes afgevoerd en daarnaast worden je spieren geactiveerd door de trillingen. Het gevolg hiervan is enerzijds dat je spieren sterker worden en anderzijds dat je lichaam energie verbruikt.

Vervolgtraject

Speciaal voor jullie, en hopelijk ook voor de drilpudding op de achterkant van mijn benen, ga ik nog even door mijn traject bij Size Zero. Vanessa blijft me insmeren met gel en ik blijf trillend in de stoel liggen. Ben jij nu ook nieuwsgierig geworden? Stuur dan snel een mailtje naar Vanessa via eindhoven@sizezero.nl en geef aan dat je meer wilt weten over het traject naar aanleiding van deze blog. Zij zorgt dan voor een fantastisch aanbieding! En weet je wat? Mocht je nu niet zo enthousiast zijn geworden als ik had gehoopt, dan kan ik je alsnog Size Zero aanbevelen. Gewoon om bij de geweldige en inspirerende eigenaresse in haar salon te komen!

Liefs XM
#sizezero

 ps: don’t forget to use #xmariekie on your Instagram posts

0 reactie

 1. Lianne 2 april 2017 Antwoord

  Hallo Marieke, heeft het uiteindelijk ook geholpen?
  Groetjes

  • Auteur
   Marieke van Loon 11 april 2017 Antwoord

   Hi Lianne!
   In combinatie met mijn voedingsplan dn trainingen werkte het geweldig. Of dat enkel en alleen met Size Zero zou zijn durf ik niet te zeggen.

   Als je meer informatie over de plannen wilt, mail me dan gerust eventjes.

   Groetjes,
   Marieke

 2. Kate 13 maart 2018 Antwoord

  Size Zero abonnementje gehad voor een jaar. Het werkt TOP! In begin was het een beetje raar maar dat went meteen de tweede keer al. Vooral kreeg ik een mooi resultaat in combinatie met Diet Couture! De afslankpillen van Size Zero. Ben er tot nu toe zelf nu 8 kilo mee afgevallen en behoorlijk strakker op mijn bovenbenen. Ik zou het iedereen aanraden.

  Groetjes,

  Kate

 3. Lont 12 mei 2019 Antwoord

  Slechte ervaring. Niet goed geinformeerd. Geld wolven. Als je overgewicht hebt werkt het niet. Ik heb 1jaar lang voor niets betaald voor het zogenaamd bevriezen van je buikvet. Niet geadviseerd om eerst wat af te vallen. Hadden kapotte apperatuur. Dit is intussen wel vernieuwd. Zonde van mijn geld bij elkaar 800 euro
  Ook het maken van afspraken was slecht geregeld. Nooit weer.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*