SERIES VOOR VROUWEN: BINGE-WATCH-GEVAAR

LIFESTYLE

xmariekie, blog, blogger, influencer, social media, netflix, serie, series, wat te kijken, chill,. chillen, pll, pretty little liars, gossip girl, bingewatch, bingewachten, vrouw, vrouwen, vrouwenseries

De dagen worden langzaamaan wat langer, het is minder koud en donker. Maar om te zeggen dat het nu heerlijk is om buiten te zijn is helaas in de meeste gevallen nog niet zo. Dus we kunnen tussen de zonnestralen door nog even verdergaan met dekentjes, grote mokken thee en lekkere Netflix-series waar je geen genoeg van kunt krijgen. Voor de meiden die net als ik helemaal gek zijn van Beverly Hills 90210 staat hieronder een rijtje must-sees. En al heb je de hiervoor genoemde oldskool gave serie nog niet gezien: deze moet je echt checken!

 

Gossip Girl

Rich girls, mean girls, besties en lovers. Alles komt voorbij bij de tieners uit de Upper East Side in New York. Kleine problemen worden uitvergroot tot enorme perikelen en degene die je daarover op de hoogte houdt is Gossip Girl. Die deelt alle geheimen schaamteloos wat zorgt voor enorme ruzies en dilemma’s. De tieners staan onvoorwaardelijk voor elkaar klaar, maar Gossip Girl lijkt zich alleen maar bezig te houden met het saboteren van die vriendschap. De grote vraag is natuurlijk: Wie is Gossip Girl? Ik heb deze serie drie keer van begin tot eind gezien. Absolutely love it!

 

Dynasty

Twee rijke families, de Carringtons en de Colby’s, vechten om het fortuin. Deze serie is over de top en draait om zakelijke rivaliteit, liefdesproblemen en heel veel familieproblemen. Combineer dit met de mooiste outfits en heel veel drama en ik zit aan de buis gekluisterd!

 

Pretty Little Liars

Na Gossip Girl was ik serieus verdrietig dat het was afgelopen. Ik was bang nooit meer zo’n gave serie te vinden, totdat ik Pretty Little Liars ontdekte. Een groep van vijf vriendinnen wordt getroffen door het noodlot als een hen op onduidelijke wijze verdwijnt. De groep valt uiteen tot het moment dat er bedreigingen opduiken. De afzender? A. Wie is A?! Terwijl de meiden proberen op normale voet verder te leven, dreigt A geheimen bloot te geven als de meiden niet doen wat wordt gevraagd. Ze ontrafelen steeds meer geheimen over de verdwijning van hun vriendin, maar A wil ze tegen elkaar uitspelen, overleefd hun vriendschap dit?

 

Riverdale

De dood van een populaire middelbare scholier gaat de bewoners  van het stadje Riverdale niet in de koude kleren zitten. Riverdale mag er dan uitzien als een slaperig stadje maar er loert gevaar om elke hoek. De serie laat je meekijken naar de problemen die komen kijken bij normale zaken als familie, liefde en school. Dit gecombineerd met de spanning van een moordzaak, waar de scholieren zelf ook flink in graven, maakt dit een echte binge-watch-waardige serie.

 

Orange is the New Black

Het is alweer even geleden dat ik deze serie heb gekeken, maar wat werd ik erdoor opgezogen zeg. De hoofdrolspeelster wordt veroordeeld tot 15 maanden gevangenisstraf voor het vervoeren van drugsgeld. Haar luxe leventje uit New York wordt ingeruild voor een oranje overal. Deze serie neemt je mee naar de vrouwengevangenis waar je ziet hoe ze in aanraking komt met strijd en vriendschap in een opmerkelijk groepje gevangenen.

 

Welke van deze series heb jij al gezien? Of heb je andere favorieten?

Liefs XM
#series

0 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*