REGEN, MAANDAG, KLUNGEL = BLUNDER

LIFESTYLE

blunder, fit, fitfam, fitness, lifestyle, workout, gym, girl, travel, food, smile, happy, regen
Working nine to five. Goeie ouwe Dolly, wie kent haar niet? Vooruit dan, ik werk van 8:00 tot 17:30, maar dat mag de pret niet drukken. Jij kent ze vast ook, van die NARE dagen vol regen. Van die dagen die we laatst een paar achter elkaar hadden met die wateroverlast in Nederland, zeker in delen van Brabant. Ook ik als klungel had er op de werkdag waar Dolly over zingt last van, maar dan op een iets andere manier.

Maandagmorgen in de regen

’s Morgens vroeg begint de ellende meteen. Ik loop het stukje van huis naar de auto door de regen en vertrek zo op deze beruchte maandagmorgen naar mijn werk met een gevoel van ‘jakkes’. Maar *ping*, gelukkig kan ik al redelijk nadenken op dit tijdstip en heb ik een goed idee: laat ik mijn auto in de parkeergarage onder kantoor parkeren, want die hebben we toch niet voor niets? Vol trots kom ik binnen, kokerrok aan, blousje aan, high heels aan, haartjes mooi in model. Ha! Ik ben niet nat geworden. Tijd om lekker aan het werk te gaan en op de warmen met een kopje thee. Groene thee natuurlijk, wannnt #fitgirl #healthy. Nee geintje, ik vind het gewoon lekker!

Watskeburt?!

Op het einde van de dag tipte een collega me gelukkig dat de regen nog steeds met bakken uit de hemel viel. Ik zou volgens haar beter even kunnen wachten met naar de auto lopen. Dankzij dat gesprek besefte ik weer dat ik vanmorgen zo slim was geweest om mijn auto in de parkeergarage zetten. Dus ik kon lekker met de lift naar beneden en ik was klaar om naar huis te gaan. Zou je denken dat dat op een normale manier is gebeurd voor zo een klungelig persoon als ik? NEE! NATUURLIJK NIET! Kijk, het zit zo. Elke dag in mijn leuke leventje gebeurt er iets. Denk hierbij aan ik die iets omver loop, ik die mezelf stoot, ik die iets laat vallen enzovoorts. Ze noemen me zelfs ook wel eens leo: lomp en onhandig. Goed, dat gezegd hebbende voel je misschien wel aankomen dat het uitrijden uit de parkeergarage ook niet helemaal vlekkeloos verliep………

Oefening baart kunst

Hup, eenmaal beneden aangekomen kon ik m’n lieve fijne blauwe Twingootje in en was ik klaar om te gaan. Ik wist precies wat er moest gebeuren. Ik was tenslotte een paar weken geleden met de fiets naar het werk gegaan en toen liet mijn technische kennis me even in de steek. Wat bleek namelijk? Je moet je toegangspasje gebruiken om de parkeergarage in te kunnen, dan gaat het hek omhoog, gaat vervolgens de slagboom omhoog en kun je rustig je fiets of auto gaan parkeren. Toen ik die keer ’s middags naar huis wilde fietsen, was het hek gesloten. Ik had wat langer doorgewerkt en dacht dat de beveiliging alles al had gesloten. Nou, wat telefoontjes later bleek ik gelukkig niet opgesloten te zitten en moest ik ook om de parkeergarage uít te komen mijn pasje voor het beveiligingssysteem houden. Zo gezegd zo gedaan, dus tralala de slagboom ging keurig open en vervolgens ook het hek weer. Mariekske kon weer op haar fietske naar huis.

Plan van aanpak

Aha dat wist ik dus nog van de vorige keer met de fiets! Je denkt toch zeker niet dat ik dat daar nog een keer in trap? Dus terug naar de Twingo. Ik ben helemaal klaar om te vertrekken. Eerst heb ik mijn pasje langs het beveiligingssysteem gehouden, hup ik rijd zo omhoog ennnnn… De slagboom gaat niet open… Oké misschien heb ik iets niet goed gedaan. Daar gaan we nog een keer. Eerst achterruit van de helling naar beneden, mijn pasje weer langs het beveiligingssysteem, weer omhoog de helling op, weer gaat het hek open en weerrrrr de slagboom niet. Kak! Wat nu?blunder, fit, fitfam, fitness, lifestyle, workout, gym, girl, travel, food, smile, happy, regen

Dumpert

Tegen die tijd komt er gelukkig een lieftallige collega aan in zijn auto. Hij rijdt me aan de rechterkant zo voorbij, hup tegen de helling omhoog, de slagboom gaat keurig open, vervolgens volgt het hekwerk, doei fijne avond Marieke. Are you kidding me? Welke muts denkt dan ook via de ingang de parkeergarage uit te kunnen rijden? Conclusie: ik had mijn “prachtige” – kuch kuch- blonde lokken toch moeten behouden. Nee geintje, beter van niet, maar misschien moet ik nog eens achter het filmpje aangaan. Er hangen natuurlijk beveiligingscamera’s in de parkeergarage en dat zou sowieso een kijkcijferkanon worden op Dumpert!

Liefs XM
#clumsy

ps: don’t forget to use #xmariekie on your Instagram posts

0 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*