LEUKE DINGEN OM TE DOEN MET JE LOVER

LIFESTYLE

XMARIEKIE, blog, blogger, influencer, social media, vriendje, leuke dingen, lover, dagje uit, verveling, activiteit, bestie, bff, love, liefde, samen

Om me heen hoor ik regelmatig mensen klagen. Sowieso klagen mensen veel, maar ik dit geval doel ik op mensen die vrij zijn, maar die niet weten wat ze moeten gaan doen. Ze willen met hun lover op pad, maar hebben geen idee waar naartoe. Ik geef dan meestal de tip om iets spontaans te doen. Doe eens gek. Maak plezier. Lach met elkaar. Fall in love like it’s the first time! Hieronder geef ik je wat voorbeelden:

 

Grabbelbox

Mijn favoriet. By far. Bij ons staat ‘ie namelijk op het tv-kastje: de grabbelbox. Schrijf alles wat je leuk vindt om te doen, wat je graag nog eens wilt doen of waar je de ander mee wilt verrassen op een apart briefje. De briefjes vouw je op dezelfde manier op en stop je in een doosje of bakje. Wanneer het moment waarop jullie niet weten wat je moet gaan doen zich voordoet, grabbel je een briefje uit dit doosje. Deze activiteit wordt het! Spontaner gaat het niet worden. Een soort van bucketlist in een doosje. Durf jij dit aan?

 

Samen koken

Sorry, weer iets met eten. Ik houd er nu eenmaal van. Bedenk samen waar jullie zin in hebben. Snacks? Een drie-gangen-menu? Maak een boodschappenlijstje met alles wat je nodig hebt en wandel samen met je lover naar de supermarkt. Als jullie weer thuis zijn kan het feest beginnen. Alles snijden, koken en natuurlijk opsnoepen. Goed voor het teamwork!

 

Zwemparadijs

Dit blijft gewoon leuk. Of je het nu hebt over een dagje naar het Tikibad, lekker doordeweeks als er geen honderd krijsende kids rondrennen, of een doordeweekse avond naar een kleiner bad in de buurt. Zo’n Center Parcs bad, je kent het vast wel. Spetteren, jezelf weer even kind voelen en een beetje aan elkaar hangen. Ik vind dit altijd erg gezellig. Naderhand een wijntje met een portie bitterballen en jullie hebben van een rustige doordeweekse avond een leuk uitje weten te maken. Hetzelfde geldt trouwens voor het pretpark. Leuk, doen! Maar wel op een doordeweekse dag om ellenlange rijen te voorkomen.

 

Sauna

Of je je comfortabeler voelt bij een privé sauna of dat je meer geniet van een grote wellness maakt niets uit. Het principe blijft hetzelfde: gsm weg, ontspannen en genieten met elkaar. De beste gesprekken komen naar boven en nogmaals, zonder gsm word je weer helemaal zen. Naast elkaar in de massagestoel, daarna een hapje eten en weer verdergaan met chillen. Een van mijn favorieten. Zeker als je er een overnachting aan vast plakt, zodat je na je relaxdagje niet meer naar huis hoeft te rijden.

 

Toekomstbox

Wat ik ook heel leuk vindt, is het opschrijven van je verwachtingen over 1 jaar, 3 jaar en 10 jaar. Dit doen je allebei en je noteert de toekomstige data in je agenda. Als het zo ver is dan maak je samen met je lover de voorspellingen open. Zo grappig om te zien of deze overeen komen met wat je voorheen dacht!

Veel plezier met je lover!

Liefs XM
#leukedingen

0 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*