IPL BEHANDELINGEN BIJ NO HAIR STUDIO

LIFESTYLE

IPL, eindhoven, ontharen, laseren, zomer, waxen, wax, haarvrij
Zoals ik al eerder vertelde ben ik in oktober 2018 gestart met een IPL-traject voor mijn oksels. Mijn benen en bikinilijn besloot ik vanaf december ook mee te nemen en dat betekent dat ik al een hele poos bezig met met IPL. Dit doe ik bij No Hair Studio in Eindhoven, lekker dichtbij huis! Ik ben zo tevreden over het resultaat dat jullie er graag wat meer over wil vertellen.

 

Scheren

Een mega dikke vette ontzettende hekel had ik eraan. Scheren. Elke twee of drie dagen is het zo ver en iedere keer lijken de haren dikker en stugger te worden. In 2018 was ik het écht beu, ging ik voor de tiende keer zoeken naar informatie over definitief ontharen en zodoende kwam ik in contact met No Hair Studio’s. Ik heb besloten met één zone te starten, mijn oksels. Eerst eens proberen en dan zien we daarna wel weer verder. Daarover was ik zo te spreken dat ik na twee behandelingen besloot ook mijn bikinilijn en mijn benen mee te laten behandelen.

 

En nu?

Op dit moment zijn mijn oksels 14 keer behandeld met IPL en mijn bikinilijn en onderbenen 12 keer. Gemiddeld genomen zijn er 8 tot 12 behandelingen nodig om het haar tot wel 90% weg te krijgen. Ik heb meerdere behandelingen gehad, omdat ik donkere en stugge haartjes heb. En… Op nu zijn ze bijna helemaal weg! Zo fijn en zo handig. Op dit moment plan ik IPL behandelingen om dit resultaat te behouden. Hoe vaak dit is verschilt per persoon en per zone, maar je kunt uit gaan van 1x per halfjaar of 1x per jaar. Weinig he?!

Is IPL aan te raden? Het antwoord daarop is wat mij betreft een dikke vette JA!

Liefs Marieke,
#ipl

IPL, eindhoven, ontharen, laseren, zomer, waxen, wax, haarvrij

0 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*