HANGMATTEN VAN TROPILEX, HELEMAAL COMFY

LIFESTYLE

hangmat, hangmatten, zomer, korting, tuin. genieten

How comfy! Ik ben zoals jullie weten veel bezig met XTRA-SOCIAL. FOODCAFÉ en XTRA-SOCIAL. STORE, maar op mijn vrije dagen probeer ik mijn rust te vinden. Hoe doe ik dat dan? In mijn eigen tuin en in een heerlijke hangmat natuurlijk! Ik heb afgelopen zomer genoten met een cocktailtje in mijn hand in de hangmat van TROPILEX! Super fijn om lekker in weg te dutten.

 

Diverse soorten

Bij Tropilex shop je handgeweven hangmatten, hangstoelen en bijpassende standaarden in verschillende materialen. Ze zijn er in verschillende kleuren, maten en groottes. Ze hebben zelfs bijpassende accessoires zoals plaids en kussens, zodat je zo comfortabel mogelijk kan liggen. Omdat er zoveel keuze is, is er voor ieder wat wils. Tropilex geeft veel aandacht aan het eerlijk produceren van de producten en ook onder welke omstandigheden de grondstoffen worden gewonnen. Zij vinden het belangrijk dat je met een goed gevoel kan ontspannen in de hangmatten en hey: daar kan ik me helemaal in vinden!

 

Easy to go

De hangmatten worden geleverd met een opbergzak zodat je deze makkelijk mee kan nemen. De hangmatten en hangstoelen zijn te verkrijgen met standaard of los zodat je ze kunt wisselen of als je al een standaard hebt. Tropilex heeft gratis verzending en retour vanaf €25,-. Omdat het the end of summer is zit er een lekkere korting op veel producten, dus shoppen maar! Welke kies jij?

 

Summer is over, autumn is coming. Minivakantie in je achtertuin.

1 commentaar

  1. whoiscall 14 juli 2023 Antwoord

    Thx

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*