FIETSEN DIE PRACHTIG ÉN BETAALBAAR ZIJN

LIFESTYLE

crown, fiets, fietsen, nieuwe fiets, crownfietsen, omafiets, transportfiets, french disorder, frenchdisorder, blog, xmariekie, blogger

Na jarenlang op m’n oude krakkebakkie rond te hebben gefietst, is het eindelijk tijd voor een échte fiets! Mooie, betaalbare fietsen die in meerdere modellen en meerdere kleurtjes verkrijgbaar zijn? Die vind je op de website van Crown fietsen.

 

Crown fietsen

Crown is een merk dat zich focust op goedkope fietsen die gewild en gevraagd zijn in heel Nederland. Denk hierbij aan degelijke stadsfietsen met versnellingen of praktische betaalbare transportfietsen met een hip rekje voorop. Er zijn 4 modellen van het merk Crown: Crown Rio de Janeiro, Crown Berlin, Crown Holland en de Crown New York. Zoals je leest is Crown geïnspireerd door deze steden en plekken in de wereld.

De fiets die je hieronder ziet is de Crown Holland, een transportfiets die in zes kleuren verkrijgbaar is. Deze fietsen zijn ideaal voor de boodschappen of als schoolfiets. Niet teveel toeters en bellen, simpel maar degelijk. De fiets heeft een dubbele standaard en een extra handrem voor meer veiligheid. Het slotje is voorgemonteerd en de voor en achterdrager maken het mogelijk om net dat beetje meer mee te nemen. Deze fiets kost € 329,- en is ook verkrijgbaar in een zwart mannenmodel!

crown, fiets, fietsen, nieuwe fiets, crownfietsen, omafiets, transportfiets, french disorder, frenchdisorder, blog, xmariekie, blogger

crown, fiets, fietsen, nieuwe fiets, crownfietsen, omafiets, transportfiets, french disorder, frenchdisorder, blog, xmariekie, bloggerHoe mega tof is deze fiets?!

Liefs Marieke
#crownfietsen

volg me door HIER te klikken

0 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*