DRIE, TWEE, EEN… GO!

LIFESTYLE

LIFESTYLE BLOG BLOGGER WEBSITE GIRL HAPPY FIT FITFAM FITDUTCHIES PBP PERSONALBODYPLAN

Start, jazeker. Want vandaag gaat dan eindelijk mijn enige echte eigen website online. Achter de schermen ben ik hier natuurlijk al een lange tijd mee bezig. En niet alleen ikzelf, maar ik samen met héél veel andere mensen die me fantastisch hebben geholpen. Dit, deze website en mijn blogs, is mijn manier om te communiceren met de wereld en hiermee wil ik diegene die dat leuk vinden een kijkje geven in mijn leven. En waarom? Dat vertel ik je graag!

Bla bla bla

Ik kan me voorstellen dat je jezelf bovenstaande vraag stelt: ‘Waarom een website?’. Nou, luister en huiver. Ik houd gewoon heel erg van het leven en al het moois wat het te bieden heeft. Gezelligheid met fijne mensen om me heen, keihard trainen in de gym (of erbuiten), heerlijk eten, ik zeg ja! En daarbij praat ik ook het liefst over niets anders dan dit soort dingen. Praten doe ik sowieso nogal graag en dan het liefste tien verhalen door elkaar heen in een tempo waar je u tegen zegt. Soms kijk ik dan zomaar ineens de andere kant op, helemaal onbewust en echt niet uit desinteresse, dus wijs me er dan alsjeblieft even op! Goed, dat ter zijde en terug naar de reden voor deze website. Ik liep een beetje spaak, want foto’s op social media zijn natuurlijk hartstikke leuk, maar…. Dat geratel wat er eigenlijk bij hoort kan een foto natuurlijk niet weergeven. Dit is dan ook meteen de reden dat ik een wat langer tekstje typ onder mijn foto’s, maar wie leest die ellenlange onderschriften nu eigenlijk?

Gezelligheid en kennisdeling

Goed, dat ik graag wat geklessebes toevoeg aan een foto is nu bekend. Maar daarnaast schreef ik een tijdje geleden een paar blogs voor een website en zo ontdekte ik dat ik het schrijven op zich echt leuk vind. Ik kreeg daarbij ook wat positieve reacties van mensen die me vertelden dat ze het leuk vonden om te lezen. 1+1 = 2, dat weet ik zelfs als cijferkneusje, en zo ontstond het idee om misschien toch een eigen site met persoonlijke blogs te beginnen. Wie niet waagt wie niet wint en als jullie het niet leuk vinden om te lezen, even goede vrienden en helemaal oké. Naast het gezellige geklets en het plezier in het schrijven is er nog een derde reden voor deze website. Ik krijg namelijk via social media met steeds meer regelmaat berichtjes met vragen over training en voeding en hoe dit in te passen is in een druk leven. Want wij Hollanders zijn allemaal nogal druk en vliegen hier liefste van hot naar haar. Althans dat merk ik in ieder geval in mijn omgeving. Ik vind het superleuk om op deze vragen uitgebreid antwoord te geven en vooral om de positieve reacties weer terug te horen. Dus wie weet is een Q&A-rubriek wel iets voor in de toekomst.

Maar xmariekie zou xmariekie niet zijn als de lat niet hoog zou liggen. Een website is in principe zo gemaakt, maar nadenken over hoe die site er precies uit moet zien en waarom is de volgende stap. Zodoende ging ik aan de slag met het verzamelen van de juiste mensen om me heen, mensen die ik stuk voor stuk onwijs dankbaar ben dat ze me hebben willen helpen. Bij deze jongens: BIG THANKS! En ik besef ineens dat terwijl ik deze blog schrijf, de website nog niet online is. Zodra jullie dit lezen, is dat wel zo… Spannend!!! Ik hoop echt dat jullie lekker onderuit kunnen zakken om jezelf te laten inspireren en motiveren door de serieuze, maar ook vooral kunnen lachen over niet serieuze, zaken die ik graag met jullie wil delen. En al vind je het niet leuk: het kruisje zit rechtsboven, klikken is toegestaan. Tsjuuuuus!
LIFESTYLE BLOG BLOGGER WEBSITE GIRL HAPPY FIT FITFAM FITDUTCHIES PBP PERSONALBODYPLAN

Tips zijn altijd welkom

Ten slotte: Zijn er dingetjes waarvan je hoopt of waarvan je het leuk vindt als ik erover schrijf, laat het me dan alsjeblieft weten via de contactpagina. Tot ziens of tot horens lieve mensen!

Liefs XM
#blogger

ps: don’t forget to use #xmariekie on your Instagram posts

0 reactie

 1. Ron 1 augustus 2016 Antwoord

  Leuke site Marieke. Heel veel succes. Zal de site regelmatig eens bezoeken. Groetjes, Ron

  • Auteur
   Marieke van Loon 4 augustus 2016 Antwoord

   Hartelijk bedankt, Ron! Wat leuk dat je op de hoogte wilt blijven van mijn verhalen.

 2. José van Loon 2 augustus 2016 Antwoord

  xmariekie…Wat geweldig fraai heb je beschreven wat je kwijt wilde aan de lezers, waar ik er 1 van ben! Met een serieuze en daarlangs humoristische inslag staan gedachten en bedoelingen zwart op wit, jouw presentatie leest lekker vlot en zeker niet stoffig! Goed gedaan, ik ben trots op m’n nichtje Marieke, en wist niet dat jij zo graag praat-kletst-vertelt als ‘ne kletsmeier, ga zo door. Succes met je Lifestyle blog die ik met plezier zal volgen. Oooh…and last but not least….wat sta je sportief en representatief op de foto met een big smile rekken en strekken, super!

  • Auteur
   Marieke van Loon 4 augustus 2016 Antwoord

   Bedankt voor je leuke lieve berichtje tante José. Als je nog tips hebt, dan hoor ik het natuurlijk graag. Jij als ervaren slagzin schrijfster weet natuurlijk de fijne kneepjes van het vak ha ha. Tot snel!

 3. Rik Muskens 7 augustus 2016 Antwoord

  Ha Marieke,

  Zo zie ik je nooit al kom ik bij tante Anneke langs, en dan zie ik je 2x op één dag :p
  Goed om te zien dat je bezig bent en blijft.

  Gr
  Rik

  • Auteur
   Marieke van Loon 28 augustus 2016 Antwoord

   Jij ook Rik, zo lekker actief op je fietske!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*