NAAST HET FOODCAFÉ OPEN IK EEN CONCEPTSTORE

LIFESTYLE

conceptstore, xtra-social, reusel

Yay, the time has come! Na XTRA-SOCIAL. FOODCAFÉ open ik in februari/maart ’22 mijn eigen conceptstore! In april 2021 ging de webshop van XTRA-SOCIAL. STORE life en nog geen jaar later opent ook de fysieke winkel. Als klap op de vuurpijl zit dit regelrecht naast het foodcafé en loop je straks zelfs binnendoor van A naar B. Food, drinks & shoppen onder één dak. Wat wil je nog meer? Maar… wat is nu eigenlijk een conceptstore?

 

First things first: het begrip conceptstore

Je staat er misschien niet bij stil, maar je loopt vaker langs een conceptstore dan je denkt. Ze zijn namelijk niet meer uit het straatbeeld weg te denken. Een concept store is een fysieke winkel die zich niet alleen focust op producten verkopen, maar ook aandacht geeft aan het interieur. Alles valt hierbij onder een thema of lifestyle dat bij het merk past. Ook wordt er ingespeeld op de behoeften van de doelgroep.

 

Dit ga je zien in een conceptstore

Conceptstores zijn vaak op allerlei platformen te vinden. Zowel online als offline presenteren zij hun assortiment. De producten die verkocht worden zijn vaak niet onder één productcategorie te verdelen. Daarom staan de producten in de winkel meestal gezellig door elkaar gehusseld. Zo krijgt de klant een goed beeld van de mogelijkheden voor de samenstelling van verschillende artikelen. Door de inrichting, het interieur en muziek in de winkel ontstaat een sfeer die aansluit bij het thema en lifestyle van het merk.

 

Een hele beleving

Een conceptstore zorgt voor een extra beleving tijdens het winkelen. Hierdoor onderscheidt een conceptstore zich van andere winkels. Ook conceptstores zijn nooit hetzelfde, iedere store heeft een eigen concept. Het gevoel wanneer je binnenkomt is een belangrijke toevoeging aan de winkel. Hier wordt dan ook veel tijd aan besteed om het zo aan te sluiten aan de behoeften van de doelgroep. Ook sluit alles in de winkel aan op de huisstijl, uitstraling en missie & visie van het merk.

 

Een XTRA. touch

Yas! XTRA-SOCIAL. krijgt een conceptstore op de markt in hartje Reusel! In februari/maart 2022 opent XTRA-SOCIAL. STORE haardeuren. Vanaf dan shop je jouw woonaccessoires, lifestyle items en kleding items in de winkel. De conceptstore staat in verbinding met XTRA-SOCIAL. foodcafé, waardoor je zo gemakkelijk van het foodcafé naar de winkel kunt lopen. Ik kan niet meer wachten tot de opening!

XTRA-SOCIAL. is een lifestyle die je aanmoedigt om jezelf te zijn. In de maatschappij van nu worden we zowel online als offline geconfronteerd met de druk. We zien perfecte plaatjes, perfecte levens en horen perfecte verhalen. Maar wat is perfect? Voor ons betekent dit dat je kunt zijn wie jij écht bent. Wil je meer weten over XTRA-SOCIAL.? Bekijk dan de blog over the brandstory?

 

Contact us

Heb je nog vragen? Don’t worry! Stuur een berichtje op een van de socials: Instagram & Facebook of mail  naar info.store@xtra-social.com and you’re getting an answer. Pssst…Houd de socials in de gaten om alle ontwikkelingen achter de schermen te volgen van mijn conceptstore in Reusel (Markt 50b).

STAY TUNED!

0 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*