CADEAUTIPS VOOR DE FEESTDAGEN

LIFESTYLE

verlanglijstje, tip, tips, cadeau, december, cadeautje, cadeautip, kerstmis, sinterklaas, verwen, verwennen

CADEAUTJES! Of je nu als vrouw jezelf in de watten wilt leggen met een mooie cadeau of wanneer je als man absoluut niet weet wat je moet kopen voor je vriendin: je bent hier op het juiste adres! Want wees nu eerlijk, soms weet je toch écht niet wat je moet geven. Maarja… met lege handen aankomen staat ook zo sneu. Daarom vind je in dit artikel de leukste cadeautips en natuurlijk kun je deze items ook zelf op je verlanglijstje kunt zetten.

 

Knus en warm binnen

Het is december, het is koud en wij vrouwen willen opgewarmd worden! Dekentjes, thee of warme chocolademelk en een comfy outfitje doen het vaak goed. Onderstaande items zijn wat mij betreft de perfecte cadeautjes en je vindt ze op de sloffen pagina en bij de nachtmode pagina van Hunkemöller.

cadeautips, hunkemöller. sloffen, loungewear, lounge, tip, tips, cadeau, december, cadeautje, cadeautip, kerstmis, sinterklaas, verwen, verwennen

 

Spice it up

Als je nu als man denkt ‘dikke doei met je a-sexy outfit’ dan kun je er natuurlijk ook voor kiezen om voor een iets pikanter setje te gaan. Laat je vriendin stralen en benoemd dat vooral ook. Vrouwen zijn dol op complimentjes, voelen zich daarna 100 keer meer sexy en wees nu eerlijk: een zelfverzekerde vrouw is het mooiste wat er is! Daarom is lingerie ook een perfecte keuze. Zorg wel dat je de juiste maten weet, anders staat dat een beetje lullig! Alle lingerie vind je op de lingerie page van Hunkemöller.

cadeautips, hunkemöller. lingerie, sexy, bh, string, jarretels. tip, tips, cadeau, december, cadeautje, cadeautip, kerstmis, sinterklaas, verwen, verwennen

 

New year, New me

Ieder jaar hetzelfde liedje. Het is januari, we hebben onszelf volgevreten tijdens de feestdagen en we willen er nu onderhand écht die paar kilootjes af. Steun je girl en geef haar een tof sportsetje als extra stimulans. Samen sta je sterker dan alleen! Als deze sportsetjes vind je hier: HKMX Sportswear. Trek er een fijne top overheen en je bent ready to go. Voor de dames: zet deze op je verlanglijstje voor extra motivatie!

cadeautips, hunkemöller. sport, sportkleding, sportlegging, sportbh, tip, tips, cadeau, december, cadeautje, cadeautip, kerstmis, sinterklaas, verwen, verwennen

 

Er lekker tussenuit

Save the best for last! Ga er lekker tussenuit samen. Of het nu een nachtje weg is in de buurt, een weekendje naar een leuke stad of zelfs een vakantie: alles is goed! Het is ontzettend belangrijk om in een relatie tijd te maken voor elkaar. We hebben het druk, zijn na het werken moe, we willen van alles, maar wees nu eens eerlijk. Wat is er eigenlijk écht belangrijk? Dan komen woorden als geliefden, goede gesprekken en mooie momenten met elkaar naar boven en die kun jij met dit cadeautje geven aan je vriendin. Wat mag dan zeker niet ontbreken? Mooie zwemkleding natuurlijk. Zoals al genoemd bij puntje 2: een zelfverzekerde vrouw is het mooiste wat er is! Dus zorg voor goed passende en comfortabel items. Onderstaande vind je allemaal bij de badmode van Hunkemöller.

cadeautips, hunkemöller. badpak, bikini, vakantie, zwemkleding, tip, tips, cadeau, december, cadeautje, cadeautip, kerstmis, sinterklaas, verwen, verwennen

 

Een andere cadeautje wat perfect aansluit bij de laatste tip vind je hier. Hiermee kun je je iemand helemaal compleet verrassen. Geef meerdere tips die leiden tot de grote onthulling: de locatie waar jullie naartoe gaan! 

 

Heb jij je cadeautjes al bij elkaar gezocht? Hopelijk heb je iets aan deze cadeautips.

Liefs Marieke
#cadeautips

volg me door HIER te klikken

0 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*