HET ULTIEME NR1 CADEAU VOOR JE GELIEFDE

LIFESTYLE

JSJB 728x90 Content

Valentijn, trouwen, aanzoek, cadeau, cadeautje, verrassen, lief, cadeau vriend, cadeau vriendin, xmariekie

Ben je op zoek naar het perfecte cadeau voor je partner? Of het nu een last-minute cadeau voor Valentijnsdag is, voor een verjaardag, misschien zelfs wel voor een romantisch huwelijksaanzoek, dit cadeau is 1000% geschikt. I promise. Je kunt het zo gek maken als je zelf wilt, de kosten zijn verspreid over een heel jaar en ik weet zeker dat je hiermee een lach op je geliefde zijn of haar gezicht tovert. Nieuwsgierig? Lees dan verder:

 

Het idee

Een box vol met cadeautjes, 12 om precies te zijn. Aan ieder cadeautje zit een kaart gekoppeld, 12 kaartjes dus. Naast de cadeaubox en de kaarten geef je één grote kaart. Hierop leg je de spelregels uit. Wat zijn de spelregels?

~ 1 cadeautje + 1 kaart per maand
~ eerst raden, daarna pas de bijbehorende kaart lezen
~ het moet in die maand uitgevoerd worden
~ niet stiekem spieken

Het idee is dat je partner elke maand het juiste cadeautje open maakt. In het pakje zit een klein grappig ding wat een aanwijzing is naar hetgeen jullie gaan doen. Het gaat niet om het cadeau, dit is slechts een aanwijzing. De cadeautjes mogen daarom prullerijtjes zijn en deze hoeven echt niet veel, of zelfs niets, te kosten. Laat hem of haar eerst raden, lukt dit niet? Dan is het tijd om de gekoppelde kaart te openen. Hierop schrijf je een leuke tekst met daarbij natuurlijk hetgeen jullie gaan doen die maand. Deze activiteit is het échte cadeau. Welke dag, dat beslissen jullie samen. Dat het die maand gaat gebeuren, dat is een feit! Zo heb je elke maand sowieso één moment waarop jullie iets leuk gaan doen samen. Dat kan echt van alles zijn.

 

Voorbeeldjes

Mijn tip is om vooral dingen te bedenken waar jullie samen leuke herinneringen aan hebben. Heb je onwijs veel plezier gehad toen jullie een dagje naar het strand waren? Koop dan een klein zandschepje, en pak deze in. Hoogstwaarschijnlijk begrijpt je wederhelft er niets van, maar… zodra hij/zij het kaartje erbij pakt, dit leest en jouw handgeschreven reminder naar deze dag leest, dan is het meteen duidelijk. Jullie gaan weer een dagje naar het strand.

Of heb je een keer een superfijne avond gehad in een bepaald restaurant? Pak een visitekaartje van dat restaurant in als cadeautje voor die maand. Zodra het kaartje wordt gelezen en jij vertelt over ‘weet je nog toen’ dan komt die beloofde lach zeker op de snoet van je lover. Plannen maar.

Echt niet iedere activiteit hoeft een hele hoop geld te kosten. Denk aan picknicken, kamperen in de tuin of een avondje thuis spelletjes spelen. Bedenk dingen die je partner leuk vindt en ga hiermee aan de slag. Wees creatief!

 

Verzamelen

Wat ga je doen? Je gaat de juiste voorbereidingen treffen. Dit betekent spullen verzamelen! Wat heb je nodig:
~ 3 kleuren inpakpapier die jij vindt passen bij je partner
~ 1 grote of meerdere kleine doosjes in dezelfde stijl
~ dingen om te versieren zoals lint en ballonnen
~ pennen of stiften in kleuren die bij je gekozen stijl passen
~ 12 kaartjes met enveloppen, ook weer in dezelfde stijl
~ 1 mooie ‘hoofd’ kaart, waarop je je geliefde feliciteert en waarop je de spelregels uit kunt leggen
~ 12 grappige kleinigheidjes die verwijzen naar je echte cadeau (hallooooooooo Action!)

 

Uitwerken

Oké, je hebt alles in huis om van start te gaan. Tijd om er een feestelijk gebeuren van te maken.
1. Schrijf je hoofdkaart met uitleg
2. Schrijf de maanden op de enveloppen en leg het juiste cadeautje erbij
3. Pak de cadeautjes in en zet het juiste nummer en/of de juiste maand erbij

LET OP: probeer de dingen die je wilt gaan doen seizoensgebonden te houden. Hiermee bedoel ik uit het eerder genoemde voorbeeld van het dagje strand, dat het leuk is om deze de maand juli of augustus te geven. Dan heb je natuurlijk meer kans op mooi weer. Stel dat je een herfstwandeling met een speciaal bier middag wil geven, doe dit dan ook in een herfstmaand. Snappie?

4. Schrijf de maandkaarten, dus een herinnering, leuk verhaal of reden waarom jij dit cadeautje geeft. Leg uit wat jullie die maand gaan doen.
5. Alles klaar? Stop de cadeautjes in je cadeaubox(en) en doe er een leuk lint omheen. Zet de hoofdkaart erbij.
6. Hang de maand enveloppen aan een lint, hang er wat meer versiering bij en….

Haal je partner erbij, tijd om de hoofdkaart te geven! Daarna mag cadeautje 1 worden uitgepakt en is het tijd om te raden! Lukt het niet? Dan is het tijd om de bijbehorende maand envelop erbij te pakken. Wat gaan jullie als eerste doen?


Heel veel plezier ermee, vergeet vooral niet van de voorpret tijdens het bedenken van je plan te genieten en zorg ervoor dat je lover niet stiekem de volgende maand al openmaakt. Oef, gaat dat lukken?
Valentijn, trouwen, aanzoek, cadeau, cadeautje, verrassen, lief, cadeau vriend, cadeau vriendin, xmariekie

Valentijn, trouwen, aanzoek, verrassen, lief, xmariekie

Valentijn, trouwen, aanzoek, cadeau, cadeautje, verrassen, lief, cadeau vriend, cadeau vriendin, xmariekie

Valentijn, trouwen, aanzoek, cadeau, cadeautje, verrassen, lief, cadeau vriend, cadeau vriendin, xmariekie

Heb jij je Valentijns cadeautje al klaar liggen?

Liefs Marieke
#ceadeau

volg me door HIER te klikken

Accessories female NL 051216 - 310317 728x90

0 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*