WW, HET NIEUWE WEIGHTWATCHERS

FOOD

WW, weightwatchers, weight watchers, afvallen, persoonlijk, gewicht, leefstijl, lifestyle, xmariekie

De eerste dagen van het nieuwe jaar zitten erop. We zijn begonnen aan 2020 en voor mij betekent dat een nieuwe uitdaging met het programma van WW, het nieuwe Weightwatchers. Het begin van het nieuwe jaar neemt vaak ook goede voornemens met zich mee en iedereen vindt daar het zijne van. Ik vind dat je moet doen waar je jezelf goed bij voelt en bij mij betekent dat vooral nieuwe dingen proberen en mezelf blijven uitdagen. Qua voeding en coaching heb ik diverse dingen geprobeerd en ó wat vind ik het elke keer leuk en wat leer ik er veel van! Deze keer ga ik WW een maand lang uittesten, niet perse om af te vallen, maar wel om bewuste keuzes te maken. Vandaag vertel ik je meer over WW en vertel ik je hoe het mij tot nu toe vergaat.

 

Hoe werkt WW?

Het nieuwe WW werkt met een gepersonaliseerd programma wat perfect past bij jouw wensen. Via een vragenlijst geef je informatie over jouw levensstijl en naar aanleiding daarvan matcht WW je aan het voedingsplan wat bij jou past. Dit is dus geen nattevingerwerk, maar een voedingsplan gebaseerd op jouw levensstijl, eetpatronen en persoonlijkheid. Om het makkelijk te maken wordt je plan gekoppeld aan een kleur: blauw, groen of paars. Deze kleur begeleidt je bij voedingskeuzes die afgestemd zijn op jouw doelen. In mijn geval PAARS.

WW geeft ieder product een X-aantal punten. Deze punten zijn gebaseerd op zogenoemde SmartPoints, een systeem waarbij elk voedingsmiddel en elk drankje een nummer krijgt op basis van de voedingswaarden. In de app staat precies hoeveel SmartPoints je maximaal zou moeten eten om naar jouw persoonlijke doel toe te werken. Hoe je de punten indeelt is persoonlijk, dat mag jij zelf bepalen. SmartPoints die je niet opmaakt kun je overdragen en later gebruiken wanneer het jou uitkomt. Denk hierbij aan een feestje of een etentje.

Voor extra flexibiliteit krijg je naast je persoonlijke aantal SmartPoints ook een aangepaste lijst met ZeroPoint-voedingsmiddelen. Dit zijn producten die je niet hoeft te tellen of te wegen. Dit geeft je totale vrijheid om te eten wat je wilt en helpt je om gezonde keuzes te maken waarmee je jouw doel kunt bereiken.

 

Hoe gaat het tot nu toe?

Eerlijk? Het gaat gemakkelijker dan ik had gedacht. Dit komt denk ik vooral door het feit dat ik vroeger, in mijn fitgirl-tijd, leefde op nogal ‘extreem’ eetgedrag. Ik at clean, maakte altijd keuzes qua voeding gebaseerd op macro’s en ik vergat te genieten. Met WW kan ik opletten, voedzaam eten en vooral ook lekker eten. Dat is wat ik wil! De lijst met ZeroPoint-voedingsmiddelen zorgt ervoor dat ik nooit honger heb en op de momenten dat ik trek heb in iets hartigs, neem ik een WW snack. So far so good. Ik houd je op de hoogte!

weightwatchers, weight watchers, afvallen, persoonlijk, gewicht, leefstijl, lifestyle, xmariekie

WW, weightwatchers, weight watchers, afvallen, persoonlijk, gewicht, leefstijl, lifestyle, xmariekie

weightwatchers, weight watchers, afvallen, persoonlijk, gewicht, leefstijl, lifestyle, xmariekie

WW, weightwatchers, weight watchers, afvallen, persoonlijk, gewicht, leefstijl, lifestyle, xmariekie

Kende jij WW, het nieuwe Weightwatchers al?

Liefs Marieke
#weightwatchers

volg me door HIER te klikken

0 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*